tirsdag den 6. juli 2010

blebukser WIP

Gik i går aftes i gang med disse blebukser. Så dem på Lises blog: Den glade hat og tænkte at dem måtte jeg da også lave. Vi har så mange T-shirts til lillemanden, men pga. varmen, får han bare en body eller en sommerdragt på. Så de bliver ikke rigtig brugt, men tænkte at med nogle blebukser som disse, var der måske en chance for at de kunne blive brugt. Så i gang med mig.

Det er en super nem opskrift og lige til at gå til. Jeg har dog valgt at strikke både for- og bagstykke i et på en rundpind. Jeg har aldrig forsøgt dette før, men tror godt det kan lade sig gøre. Nu må vi se :)

Opskriften på blebukserne kan finde her.

3 kommentarer:

 1. Det bliver da spændende at se dem færdige.
  Du må jo sige til hvis der er noget du mangler til lillemanden, har jo lidt mere tid nu end før :-)
  Knus.

  SvarSlet
 2. Hej.
  Jeg er helt ny i strikkeuniverset. Jeg har strikket de blebukser, og synes det var en dejlig nem opskrift. Jeg kan læse du har strikket dem på rundpind, super sejt :-)
  Kan/Vil du evt. hjælpe mig med hvordan man gør det på rundpind.
  På forhånden tak.

  M.v.h Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov havde ikke set du havde spurgt undskyld.
   Nu er det jo nogle år siden efterhånden, og har ikke opskriften i nærheden lige nu, men mener bare jeg strikkede buksebenene foran og så buksebenene bagved og så satte dem sammen på en rundpind, så både for og bag blev strikket samtidig.
   Ved ikke lige hvordan jeg ellers skal forklare det, men som du kan se på billedet er buksebenene strikket inden jeg begyndte på at strikke rundt på selve buksen.
   KH Micha

   Slet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails