tirsdag den 27. juli 2010

Teposetaske færdig WIP :)

Så blev jeg netop færdig med min teposetaske.
Den er lavet ud af 528 stk. teposer (+ lidt ekstra der er røget i skraldespanden) og selvklæbende bogbind. Regner med at forsøge at lave et eller andet ud af bagsiden fra bogbindet.


Har fået rigtig ondt i fingrene, og havde vildt svært ved at lave hjørnerne i bunden. Tror jeg skal havde syet lynlåsen fast en ekstra gang på et tidspunkt, men den holder lige nu. 

Men må nu altså sige, jeg er ganske godt tilfreds trods alt :)
Håber i andre synes, den er lige så fin, som jeg gør :)

Fakta: 
Mål: 14,5 x 24 cm
Lynlås: 25 cm 
Teposer: 528 stk. + lidt ekstra der gik i stykker.
Selvklæbende bogbind: lidt mere end 2 ruller med 3 meter, har dog brugt nogle i forskellige længder, så ved ikke præcis, hvor meget jeg har brugt. 
Vejledning er hentet på denne side: http://genbrugblirguld.blogspot.com/ - Sender en stor tak til Helene for den fine vejledning :)

15 kommentarer:

 1. Synes den er RIGTIG FLOT! Er også begyndt at samle remidier, men her går det noget langsomt, hehe. Måske jeg skulle få venner og familie til at samle sammen også:)

  SvarSlet
 2. Mange tak :) SUPER flot taske!! Hvor er det skønt at se, at vejledningen kan bruges! Det kan anbefales, at lade venner og familie samle, så går det en del hurtigere. Især hvis venner og familie beder andre af deres bekendte om at samle!

  SvarSlet
 3. Hold da op! Den er bare blevet rigtig flot!
  Vidste slet ikke du var kommet så langt...
  Måske jeg skulle igang også... ;)

  SvarSlet
 4. Malene > det var derfor jeg begyndte på teposerne i stedet, dem havde jeg så mange af, men nu er der ryddet godt og grundigt ud, så resten skal vist gemmes til kort, indtil der er nogle kære mennesker, der kommer med lidt til mig :)

  Helene > får en masse til at samle, efterhånden både det ene og det andet :) altså udover at blive megasur på bunden og på ledende hver gang jeg skulle lave en cirkel, så gik det fint haha :) Men mon ikke jeg bliver bedre til det??

  Bianca > jo jeg har knoklet de sidste mange dage, men nu er der også dømt pause. Hvis du går i gang, (synes da du skal prøve) håber jeg din tålmodighed er lidt bedre end min haha :) men det lykkedes :)

  SvarSlet
 5. den er altså vild fed :O) hvis du skulle få den ide at sælge dem, så har jeg allerede bestilt en :)

  Jeg har tagget dig i en blogleg.

  Knus

  SvarSlet
 6. Hvor er den flot... Du er min heltinde ☺

  SvarSlet
 7. Den er superflot!! jeg håber at få det lært på vores sommerhønsemøde med Kreativsiden sidst i august.

  SvarSlet
 8. Hvor er den blevet flot tasken, sikken et arbejde
  Stine:)

  SvarSlet
 9. Det er helt VILDT! Alle de teposer!
  Fantastisk flot taske!

  SvarSlet
 10. Tusind tak alle :)
  Har netop sorteret teposer i stor stil med min søster, så nu er der en masse til nye tasker :)

  SvarSlet
 11. Super fed taske, men hold da ferie alle de teposer - er du stor forbruger (griner)

  SvarSlet
 12. Hvor store har du lavet stykkerne?

  Super fed taske - jeg skal igang med at samle :)

  SvarSlet
 13. selvom jeg kan se at en anden har spurgt om det samme, så tillader jeg mig også at spørge, hvor store du har lavet stykkerne? Er selv i gang med at samle ind til te-taske-projektet.

  SvarSlet
 14. Som beskrevet i indlægget kan vejledningen findes hos Helene: http://genbrugblirguld.blogspot.com/p/tasker-af-plastikemballage.html
  Der kan du se hvilke størrelser, hun har foreslået at bruge og så er det bare at måle, hvad der passer. Jeg har lavet mange flere tasker siden og kan ikke huske præcis hvilken jeg har brugt. Da det svinger lidt efter hvilket materiale, jeg bruger.
  KH Micha

  SvarSlet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails