onsdag den 20. april 2011

John Marsden: I morgen da krigen brød ud.

Kan kun sige en ting super god film!! Se den hvis den er i en biograf nær dig :)

Jeg vandt bogen i 1998 i en konkurrence på vores lokale bibliotek. Jeg har været helt vild med den lige siden, og har slugt fortsættelserne hver gang der kom en ny.

Så glæden var stor da jeg så den kom i biografen, men vores egentlig ret store Scala Bio, den havde den ikke på programmet. Så da vi var en tur på Fyn hos min mor og stedfar, tog kæresten og jeg en tur i biffen. Selvfølgelig er filmen ikke lige så god som bogen, men sådan er det altid, det er svært for en film at hamle op med bogen bag.
Men må alligevel sige jeg synes den er rigtig god, og kan varmt anbefale den!

Den handler om 7 unge der er taget på tur til den øde dal Hell på overlevelsestur, da de tager hjem er det til mennesketomme huse. Deres kære er taget til fange på den lille bys dyrskueplads, så nu begynder kampen for overlevelse og for at gøre en forskel. Krigen er brudt ud!

2 kommentarer:

 1. Jeg læste også bogen dengang, det må have været i 1999 for jeg gik i 9. klasse, og den var jo sindsygt spændende! Jeg slugte også fortsættelser efterhånden som de bliver oversat til dansk.
  Til gengæld blev jeg ret skuffet over filmen, jeg synes slet ikke den lever op til bogen. Eller også er det bare fordi jeg er blevet for gammel, for måske ville jeg heller ikke synes om bogen, hvis jeg læste den i dag.

  SvarSlet
 2. Hej! :)
  Jeg vil bare gøre dig opmærksom på, at du har vundet førstepræmien i min sidste give away! :) Hvis du sender mig din adresse til davadottir@gmail.com, så er der snart en pakke på vej hjem til dig! :)

  God påske! :)

  SvarSlet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails