lørdag den 27. juli 2013

Venter på en MCAL

Som noget nyt skal jeg prøve at deltage i en mystery CAL.

Jeg har deltaget i en KAL før, men der kendte jeg hele mønsteret undervejs og samtidig var det strik, hvor det denne gang er hækling, jeg kaster mig ud i.

Mønsteret hedder: Proud as a Peacock - og du kan nå at deltage endnu.

I opskriften er oplyst, der skal bruges lace garn med løbelængde 100g - 800m, og her må jeg altså sige, det er godt nok ikke nemt at finde i lille DK.

Men det lykkedes på nettet efter en aften og en god formiddag at finde dette fine lilla Lace garn, fra Lana Grossa. Garnet er købt på nettet hos Stof og sy. Bestilt den ene dag og modtaget den næste, det er godt nok service.


Jeg havde egentlig valgt ikke at bruge perler til sjalet, men faldt over nogle rigtig fine perler i Panduro, nu er jeg bare i tvivl om der skal være perler i hele sjalet, eller kun i den yderste bort. Da det er en pakke med blandede chancerende perler, og er egentlig kun interesseret i de lilla, så må se hvad der er nok til.
Sorterer stille og roligt da jeg hurtigt bliver meget træt i øjnene, og så er det altså svært at se forskel på de lilla og blå.

Så nu er jeg klar til d. 1. august :)

2 kommentarer:

 1. Jeg er nysgerrig, for jeg ved ikke hvad en CAL er for noget? Det lyder sjovt og spændende, og jeg aner et eller andet med at u skal hækle noget, du ikke ved hvad er? Eller?

  SvarSlet
  Svar
  1. Prøv at klikke ind på mønsteret, der er linket til, der står beskrivelsen af hvad det er.
   CAL står for Crochet a long. Mystery er lige præcis det at jeg ikke ved hvordan sjalet kommer til at se ud i sidste ende, det er det der er det sjove :)

   Når det er en KAL = Knit a long.

   Slet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails