fredag den 4. april 2014

Boganmeldelse: Svar hvis du kan høre mig af Ninni Schulman

Fakta:
Svar hvis du kan høre mig af Ninni Schulman
Udgivelsesdato: 4. april 2014 - I DAG!
ForlagPeople's Press
Originalsprog: Dansk
Også anmeldt på krimifan.dk

Om bogen:
Det der skulle være en hyggelig dag med jagtklubben for Pär og hans datter Alva, ender med at blive en skæbnesvanger dag for dem begge. Da dagens elgjagt slutter, kommer hverken Pär eller Alva med tilbage sammen med de andre. Hvad er der sket og hvem var det der skød det skud, som ingen vil kendes ved?
På bare 6 dage bliver den lille landsbys hemmeligheder hevet på bordet i søgen efter en morder.

Min oplevelse:
Endnu engang formår Ninni Schulman at trække mig med ind i denne spændende handling, så det føles som om jeg blev en del af dette lille lokalsamfund og ikke mindst dets mange hemmeligheder. Det man troede skulle være en almindelig og rolig jagtdag, vender pludselig alle medlemmer af denne lille jagtklub mod hinanden.  

Samtidig kommer der en masse hemmeligheder frem i dagens lys for var offeret egentlig helt uskyldig? Hvorfor er der egentlig ikke særlig mange der var kede af at det netop var ham der blev skudt? Det var nogle af mine første tanker da jeg begyndte at læse.

En fængslende handling, men samtidig ikke så fængslende at jeg ikke kunne lægge den fra mig. Der var nogle områder i bogen, der var lidt forvirrende og hvor personernes handlingsmønster var lettere urealistisk, men igen man ved ikke hvordan man selv handler i en givende situation. I dens helhed syntes jeg den var rigtig god og bestemt ingen skuffelse - tværtimod.  Helt klart en krimi, jeg godt kunne finde på at anbefale til andre. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails