onsdag den 23. april 2014

Bukser, bukser og bukser!

Bukseproduktionen fortsætter til min lange dreng. Stadig 22'ere, da det er dem jeg har stof til + han stadig har alderen til at det er sjovt med motiv på bagdelen :)

Landkort og biler med grøn baggrund str. 98 med 15 cm forlængelse - str. smal 110

Grønne med blå baggrund og biler - str. 98 med 13 cm forlængelse - str. smal 104

Dem med 15 cm forlængelse er lige lange nok, men håber så de holder lidt længere, nu mangler han da ikke hele tiden, kun en gang imellem :)

Alt sammen stof fra lageret!

4 kommentarer:

 1. Hvor er de fine Micha. Det landkort stof er da super lækkert, har lige set én der havde fundet printet i jersey og syet kjole til sig selv!

  SvarSlet
  Svar
  1. åh ville elske det stof i jersey! må på jagt :)

   Slet
 2. Ihh den dreng vokser! Håber godt nok at produktionen der holder et stykke tid og hvor er jeg vild med landkortstoffet! Super sejt :D
  Elias vokser også i benlængden, men resten følger ikke rigtig med, så jeg har taget hans stumpende bukser, klippet den eksisterende rib af og syet en længere rib på - det giver en super fed effekt :D

  SvarSlet
  Svar
  1. det er lige præcis det med at det kun er benene der følger med, der giver lidt problemer, men nu har han da 6-8 par han kan passe, så håber det går.
   Skal dog snart have syet nogle natbukser, dem han har, har stumpet i flere måneder, tror de er helt nede i en str. 86 - ups :)

   Slet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails