torsdag den 1. maj 2014

Kreaudfordring - stof fra lageret!

I denne måned har jeg deltaget i en kreaudfordring på instagram.

Vi skulle alle os der deltog, sy mindst 5 stykker tøj af stof fra lageret.

Det mål nåede jeg hurtigt, da jeg havde gjort klar til søskende bluser i stor stil. Så 6 stykker allerede klaret der. Samtidig fik jeg jo lige kørt 3 par 22'ere igennem maskinen, så der kom jeg allerede op på 9 stykker tøj. Alt sammen syet inden påske.

Det har faktisk været rigtig rart bare at tage ud af skabet og få klippet, så jeg har kunnet se det svinder lidt. Så kommer syglæden frem og jeg får bare lyst til at sy mere. Så tror jeg fortsætter denne udfordring i maj måned :)

Der er allerede klippet til 3 ting af stof fra lageret. Men først skal der også lige sys af de få nye stykker stof, jeg har erhvervet mig. Når jeg da lige får fat i noget gul tråd. Hader at løbe tør.

Lige en gang billedspam af de 9 produktioner:3 kommentarer:

 1. Så fine sager, du får syet! Og dejlig ide at få brugt fra lageret. Den udfordring skal jeg også til - formentlig (avv!) resten af året! Jo, manden "opdagede" nemlig, hvor meget stof jeg har, da jeg skulle pakke ned til vores forestående flytning. Så nu kommer jeg muligvis på stofafvænning resten af året.

  SvarSlet
  Svar
  1. haha her har manden vidst det længe og han er tit med på en godkendelse når der skal købes nyt, for mangler jo egentlig ikke :)

   Slet
 2. Lækre bluser og bukser - ikke dårligt at få brugt noget af lageret :-)

  SvarSlet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails