mandag den 11. august 2014

Overblik blev færdig - endelig!

Efter lidt over 2 år - startede d. 22/7-2012 - færdig d. 5/8-2014 i hvert fald 2. gang. Måtte pille den første udgave op i halsen, da den blev alt alt for vid. Den blev ved at glide ned om skuldrene. Så op med den, så jeg kunne blive glad for denne langsommelige cardigan.

Det var slet ikke meningen at den skulle tage så lang tid at strikke, men der kom lige en graviditet og en amningsperiode i vejen. For den er strikket i ren uld, og den spindeolie, den stank simpelthen så da min lugtesans var allermest følsom måtte jeg opgive. Det gik bare slet ikke.

Bagefter når noget har ligget så længe er man bare en krig om at komme i gang igen, men nu ville jeg bare være færdig, og det blev den da.

Nu er jeg bare spændt på hvordan den bliver efter en gang vask, da jeg ikke er så god til 100% ren uld, så håber den bliver mere blød i det, ellers bliver den kun brugt uden på langærmede bluser. For bruges skal den, med det besvær og synes rigtig godt om farven og mønsteret. Men men det varer længe før jeg skal strikke noget med snoninger igen :)

Den fine grønne farve (som desværre ikke gengives 100% på billederne) fik selskab af de fineste porcelænsknapper som Helledusseda fra Ravelry har lavet - hint: de kan købes hos Rasmilla :) Det er bestemt ikke sidste gang jeg skal krydre mit strik med fine knapper fra Helledusseda. Elsker at de er så forskellige og alligevel ens:


Fakta:
Til: mig!
Størrelse: L
Opskrift: Overblik af Annette Danielsen fra bogen strik en stund
Garn: Blackhill højlandsuld fra garnudsalg.dk - pæreskal
Forbrug: 347 g med knapper
Pinde: 2½ og 3
Andet: Har taget ekstra ind i halskanten, på hver gentagelse af p. 1-8 har jeg taget ind både på p. 3 og 7. Med interval 30, 20, 15 og 10. Så den sidste omgang hvor der slet ikke skal tages ind, har jeg også taget ind med 10 m. mellemrum på p. 3 og 7.

2 kommentarer:

  1. Super flot! Godt du kom i mål! :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. tak :) ja er også bare så lettet :) Glæder mig til den er vasket, så de kan komme i brug :)

      Slet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails