søndag den 2. januar 2011

En lille nissegave!

I oktober måned tilmeldte jeg mig en julekreanisseleg på forummet babyxplore, hvor jeg ofte er at finde :)

Det hele gik ud på, man fik en nisse man skulle lave en kreativ gave til. Man fik lidt oplysninger om denne person, samt en adresse, og så var det ellers med at komme i gang.

Gaven skulle være fremme d. 24 dec. så nissen kunne pakke sin gave op juleaften. Jeg var færdig i november, da jeg syntes, jeg havde en del om ørene i december. Og med indlæggelse osv. var det vist meget fornuftigt.

Jeg lavede denne hæklede bold (rigtig god DIY her) til min nisses søn, samt en lille pung til min nisse i forskelligt genbrugspapir. Begge dele er blevet godt modtaget, og det er jo dejligt. Så har man rigtig lyst til at bruge tid på at glæde en anden :)

Jeg fik også nogle super skønne gaver retur. Et par seje bukser og en mulepose syet specielt til min lillemand.
Det er helt sikkert en leg, jeg meget gerne deltager i næste år. Det var så super hyggeligt med en masse hints om hvem ens nisse kunne være. Der var en masse småsnak både med frustrationer, gode ideer og heppen på at man var godt i gang eller ikke i gang endnu. Rigtig rigtig hyggeligt!


Forresten ja så nåede jeg da at blive færdig til nytårsaften.
Desserten blev godt modtaget især af børnene, lillemanden fik først smagsprøve at kagen i dag (i øvrigt hans første udover honningkage) og den blev spist meget meget hurtigt. Det samme blev honningkagen han havde fået af sin moster, da han smagte den for nogle dage siden. Han har virkelig forstået det med at nu er det noget andet end mad han får, det ser bare så sjovt ud.

Det var en super hyggelig nytårsaften, meget stille og rolig, en rigtig dejlig måde at gå ind i det nye år!
Håber i andre havde en lige så hyggelig aften.

4 kommentarer:

 1. Hvor er den boldt blevet pæn, er det en du har lavet efter min DIY?

  SvarSlet
 2. Jep det er det, hov glemte at få linket på bold i farten, det kommer på med det samme, så kan andre også følge din fine DIY :)

  SvarSlet
 3. Hej Micha

  Tak fordi du kiggede forbi hos mig, og skønt du vil være med i min Give Away :-) Og sikke nogle skønne ting du har lavet - her vil jeg helt sikkert kigge med og blive inspireret i året, der kommer.

  Kh. Mette

  P.S. Jeg er ikke sikker på, at du fik meldt dig som fast læser? Det driller jo også en gang imellem.

  SvarSlet
 4. Det er vel nok fine ting du har lavet, kan godt forstå medtageren kunne bruge det

  SvarSlet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails