torsdag den 10. marts 2011

Paradisroulade på jobbet!


Om torsdagen er det kagedag på jobbet. Jeg har de sidste par uger efter jeg kom tilbage gerne villet bage til mine kollegaer. Da min chef har glüten allergi måtte jeg i gang med at søge på opskrifter uden glüten. 

Jeg faldt over denne liste på dk-kogebogen.dk

Endte med at vælge at lave paradisroulade, den virkede god og nem at gå til. Er meget træt om aftenen, når jeg kommer hjem, så har ikke så meget overskud til at bage. også derfor her har været lidt stille den sidste uges tid.

Paradisroulade - opskrift her.

Ingredienser:
2 æg
75 g sukker
25 g kartoffelmel
1 spsk kakao
1 tsk bagepulver

Fyld:
2 dl piskefløde
2 spsk hakkede mandler
2 bananer

Æg og sukker piskes godt. Mel, kakao og bagepulver vendes i. 
Dejen bredes ud i en lille bradepande, som er beklædt med bagepapir.
Bages 5 minutter ved 200 grader.
Vendes straks ud på et stykke sukkerdrysset papir. Kagen dækkes med fugtet papir (viskestykke), til den er kold. Pisk fløden og vend de hakkede mandler og bananer deri. Bred det ud over kagen og rul den sammen fra den korte side. Lægges på et fad med sammenføjningen nedad. 
Trækker ½ time.

Havde ikke lige læst det med at den skulle rulles på den korte side :) Men den smagte godt, faktisk blev den rigtig god efter at havde hvilet i køleskabet natten over, så blev fløden mere fast i det.
Så kan kun anbefale denne opskrift, den smager mums!

3 kommentarer:

  1. Den er da blevet super god!

    SvarSlet
  2. Den ser da rigtig god ud, håber den er faldet i alles smag.

    SvarSlet
  3. den vil jeg gerne smage...mums..

    SvarSlet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails