fredag den 25. marts 2011

Skrigfarvet skildpadde!

Min veninde er ved at lære at hækle og det næste hun gerne ville hækle er en skildpadde, sidst vi var sammen snakkede hun meget om den her skildpadde, så jeg fik skildpadder på hjernen. 
Men nu hvor jeg har været syg de sidste 3 dage, ja så måtte min begyndende ide med et skildpaddeskjold altså afprøves, det blev til denne skildpadde: Synes selv den er blevet super god, lillemanden er vist bare van til mine hæklede dyr, for den fik lige et kram og fik så ellers lov at blive stående sammen med hans Schleich dyr på hylden, pæn måde at sige ikke så interessant lige nu mor! :)


Fakta: 
Garn: Bomuld
Fyld: Blødt fint pudefyld
Øjnene er sikkerhedsøjne så de ikke kan falde af
Opskrift: Min egen 

5 kommentarer:

 1. Super fin skildpadde søde. Kram dorthe

  SvarSlet
 2. Hold da helt op, hvor er den sød, din skildpadde..vil du fortælle mig,hvor du har købt øjne..jeg har ledt højt og lavt..sidst her i weekenden til HÅndarbejdsmesse i Middelfart..dog forgæves :D

  SvarSlet
 3. Den er rigtig fin. Du kan jo trylle med din hæklenål

  SvarSlet
 4. Hej. Min søn bliver ved med at vende tilbage til din skilpadde og vil have mig til at lave en. Er det mulighed for at jeg evt kan købe opskriften. Jeg er ikke så erfaren endnu, så jeg kan hækle uden opskrift. Mvh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helle
   Jeg er i fuld gang med at renskrive mine opskrifter, indtil nu er det dog kun søstjernen og blæksprutten, der kan købes, denne er endnu ikke nået så langt, da jeg lige skal have taget billeder afprøvet osv.
   Den næste opskrift der udkommer bliver pingvinen, så kan desværre ikke hjælpe på nuværende tidspunkt, men håber at være igennem alle mine opskrifter i dette år.
   KH Micha

   Slet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails