søndag den 26. juni 2011

Så kom mærkerne

Så kom mine symærker, så er der da en chance for at jeg når min to do i denne uge :)

Jeg manglede nogle større symærker til når jeg syr i stof, da de første jeg bestilte er lige som de sorte nye, og de er meget små. Jeg valgte en hval som billede, da jeg elsker hvaler og delfiner - og de havde ingen giraffer :)

Samtidig bestilte jeg de nye små sorte til mine hæklede dyr, da mærket ikke skal fylde en masse på dem, det er jo ikke det der er vigtigst, men selve det hæklede. Så nu har jeg nogle hvide og nogle sorte, det er meget rart, så kan jeg vælge det der passer bedst til det de skal syes på. 

Udover det har jeg faktisk nået at sy for i de 3 af taskerne, så mangler ikke så meget. Der er dog kommet en taske mere til. Så mangler stadig to, men den sidste er det ikke sikkert jeg når. Skal lige høre bestilleren hvilket for farve hun gerne vil have :) Men er nu ganske godt tilfreds. 

Så resten af søndagen skal bare gå med en skovtur med Milas og manden, og se at få pakket den søstjerne som Mette Volf vandt. Pga. lidt trætheds problemer, gik der lidt ged i den til at starte med, så måtte i gang med en ny :) 
Men alt det kommer der mere om en anden dag :)

3 kommentarer:

 1. Hej Misha... :) Hvor har du købt mærkerne og hvad er prisen? Har længe været på jagt efter ligende... knus

  SvarSlet
 2. Så er stjernen ankommet og tusinde mange tak. Den er bare fantastisk!!!
  Anton har indviet den (læs: gennemsavlet den) ;)
  Jeg skal nok lige smide et billede på min blog, når jeg får taget mig sammen.
  Mette

  SvarSlet
 3. Hej Maiken, de er købt hos Ikast etiket, og der er lidt forskellige priser, prøv at lave et eksempel inde under navnebånd :)
  knus

  SvarSlet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails