mandag den 2. september 2013

1 års dag hos min niece, det kræver jo gaver :)

I weekenden var vi til 1 års fødselsdag hos min skønne niece, og selvfølgelig har jeg gået og lusket med lidt kreative gaver.


Min søster havde ønsket sig en hest af African Flowers til hende, når nu jeg ikke vidste hvad jeg skulle bruge dem til jeg havde hæklet, så det fik hun da. Men ærligt tror det er den eneste jeg laver, det er lige kedeligt nok til mig sorry :) Se flere billeder på ravelry.


Hun skulle da også begaves med et fødselsdagssæt, sådan er det altså bare:


Samt en fin Bella baby top, som har været færdig noget tid, men ikke vist. Den er strikket i str. 18-24 mdr, da der ikke var en str. mellem 9-12 mdr og 18-24 mdr. Så var meget i tvivl om hvilken str. jeg skulle strikke, nu er den da endt med at blive alt for stor, men så ved jeg da hun kommer til at kunne passe den med den raketfart hun har på :)
Det var også denne top jeg eftersøgte garn til på et tidspunkt og var så heldig at få lov at købe et nøgle af en sød ravelryer :)

For:
Bag:

Fødselaren blev rigtig forkælet og min søster havde bare lavet det mest gennemførte tema, ved med sikkerhed at det kommer på hendes blog en af dagene, så hold øje er: Biancaskageverden.blogspot.com

2 kommentarer:

  1. Super lækre gaver til niecen :D Elsker hjemmelavede godter og den hest der er da blevet helt vildt fin :D

    SvarSlet
  2. Super fine ting du har lavet. Synes altså at hesten er fin -ærgerligt at den var kedelig at lave :-(

    SvarSlet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails