tirsdag den 3. september 2013

Oslo til Milas

Jeg har i et par måneder været i gang med en Oslo til Milas. Det er sådan en skøn anorak, som flere jeg kender har strikket til deres små poder. Samtidig er det også et super godt stk. strik at have med sig, så det har været sådan et lidt tage-med-på-tur projekt.

I sidste uge blev jeg så færdig og synes den er blevet super fin. Den sidder rigtig godt på ham, desværre syntes han den kradsede for meget, da den blev afprøvet. Nu er den blevet vasket, så håber at kunne lokke ham i den igen, ellers ved jeg ikke rigtig hvem der skal have den.


Jeg har justeret lidt på de forskellige mål. Da Osloen i sig selv er ret bred (erfaringer fra andre) valgte jeg at strikke den i str. 3-4 år. På trods af at Milas fylder 4 år til januar. Jeg forlængede så bare mønsteret 2-3 cm. Undtagen på ærmerne, hvor jeg endte med at måtte pille retrillerne af og strikke nedefter efter endt arbejde, da de simpelthen blev for korte. Så her blev de grå retriller pillet af og det blå stykke blev forlænget 2 cm mere inden jeg strikkede retriller igen.

Jeg har aldrig prøvet at ændre på strik på denne måde, så var lidt spændt på om det kunne ses, men det kan det faktisk ikke, især ikke nu hvor den er blevet vasket. Så er bestemt ikke sidste gang jeg i stedet for at ærgre mig, simpelthen bare forsøger at forlænge.

Fakta:
Størrelse: 3-4 år med 2-3 cm forlængelse + 4 cm i ærmerne
Garn: Raggsokgarn fra Netto - ca. 4 nøgler blå og 5 nøgler grå
Til: Milas

3 kommentarer:

  1. Nej hvor er den fin! Er da helt forelsket i den, øv jeg ikke kan strikke;)

    SvarSlet
  2. Den er virkelig fin! Håber, han kan bruge den efter vask. Måske med en tyk bluse under?

    SvarSlet
  3. den er blevet rigtig blød efter vask, men har endnu ikke haft en lejlighed til at putte ham i den, håber jeg når det nu hvor det bliver koldere, for synes bare den er skøn :)

    SvarSlet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails