fredag den 27. september 2013

Fødselsdagsbrunch mums!

I søndags havde jeg og min søster jo fødselsdag, da vi ikke havde lyst til at der skulle ske det store. Inviterede vi min mor og stedfar til brunch hos os. Så det bare var stille og rolig hygge.

Der blev kokkereret i begge hjem både dagen før og om morgenen, så vi var klar til at tage imod vores forældre med dette bord:
Eller næsten for vi var på ingen måde færdig med at dække bord, da de kom. Det der med 3 børn i huset og så lige få det hele til at klappe, ja det er vist bare en by i Rusland. Men lige meget det er jo super hyggeligt alligevel :)

Min søster havde bagt super lækre brownies og lavet lækre amerikanske blåbærpandekager. Opskrifterne kan findes eller vil komme på hendes blog.

Her i huset havde manden bagt lækre grovboller og pizzasnegle aftenen før. Om morgenen var det lige bacon, pølser og æg, der fik en tur. For en brunch uden røræg, pølser og bacon, det går altså ikke :)

Der blev hygget godt igennem, og om eftermiddagen gik vi en tur på legepladsen med ungerne. Der var alle vist ved at være godt trætte.

Men super skøn dag med meget afslapning. De store udskejelser må komme en gang uden en baby i huset. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails