søndag den 30. marts 2014

Match - og marts måneds nye mønster nr. 2

I sidste weekend fik jeg syet lidt tøj til drengene, det blev til en langærmet T-shirt til Milas og en body til Linus.

Bodyen er mit 2. nye mønster her i marts måned, da det er første gang jeg syr efter dette mønster. Det var samtidig også min ilddåb ud i en rib rouleau. Som egentlig ikke var så svært som jeg troede.

Desværre var det orange stof lige stramt nok i det, og derfor endte jeg med at klippe halskanten af igen, da Linus simpelthen ikke kunne få den over hovedet. Jeg har valgt en model uden knaplukning i halsen. Dem er jeg bare ikke særlig gode venner med, når de skal sys.

Det fungerer fint at sy hans langærmede T-shirt uden knaplukning og dem kan han fint få over hovedet, så derfor tog jeg også chancen ved hans body, ikke mindst da modellen i forvejen er lavet uden knaphul.

Så jeg nåede ikke at blive færdig med begge dele søndag.

Mandag stod den så på klippedag, da jeg har det nemmere ved at få ryddet spisebordet, klippe en masse og så kunne sy løbende, når der er tid og overskud.

Derfor blev der klippet til den blå bluse som var mit nye mønster nr. 1, babyfløjl til et par 22'ere, som jeg havde manglet stoffet til for at få færdig og ikke mindst 3 sæt søskende bluser til drengene. Så der blev klippet en masse, og hvis ikke det var fordi Linus lige skulle have frokost, havde jeg nået meget mere :) men jeg skal jo også kunne nå at sy det.

Dagen blev sluttet af med en ny halskant på babybodyen, så den er nu færdig. Nu er halskanten dog meget løs i det, men hellere det end han ikke kan få den over hovedet, bare fordi jeg ikke kunne finde en rib der matchede.

Min dejlige lille basse i sin nye body på sin 7 måneder dag!
Udover halskanten sidder den super godt på ham, synes jeg. Ærmerne er dog en anelse for lange.

Fakta:
Til: Body til Linus - T-shirt til Milas
Mønster: Body: Ottobre 6/2012 nr. 1 - T-shirt: basismønster fra Ottobre
Størrelse: Body: 74 - T-shirt: 104 med ekstra
Stof: Fra Videbæk

4 kommentarer:

 1. Hvor er de fine :) Drengene blir da vildt skønne :)

  SvarSlet
 2. Du er så god! Jeg synes virkelig der er kommet gang i symaskinen hos dig:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. Hvor er det vare fint! Ihh jeg får helt lyst til at gå i gang nu selv også :D Dejlig basse du har der :D

  SvarSlet
 4. ja det er bare så lækkert at være kommet i gang med at sy igen, lige nu har jeg syet alt det der var klippet, så nu mangler jeg noget at lave, det er jo bare typisk :)

  SvarSlet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails