torsdag den 13. marts 2014

Nu er det cirkustid!


Så er foråret her og det er nu cirkustid.

Vi har en stor fan af cirkus herhjemme, der siden sidste år med jævne mellemrum har spurgt om hvornår vi skal i cirkus. Vi er blevet ved at sige, når det bliver varmt. For så har han noget at forholde sig til. Det med dage, måneder og år, er ikke lige det man har styr på når man er 4 år. Men vejret, det har han.

Nu har det jo det sidste stykke tid været lunere i vejret, derfor har vi da også fået spørgsmålet, om vi nu snart skal i cirkus, og det er da kun med glæde at vi kan sige, ja nu er det snart. 

Så det er jo kun dejligt at netop nu, kan du få Cirkus Benneweis-børnebilletter i børnenes Happy Meal. Så er der helt sikkert udsigt til at nu er det snart cirkus tid.

Børnebillet-voucheren kan indløses i hele Cirkus Benneweis' turné-periode. Som strækker sig fra d. 21. marts til 15. september. Så der er rig mulighed for at komme afsted.

Kan kun sige at vi glæder os meget til den spændte stemning, der altid spreder sig i cirkusteltet, duften af savsmuld og de forventningsfulde glædes udbrud fra vores skønne dreng.

Har du lige så stor en cirkusfan som vi. Så skynd dig at tage en lille hyggetur på McDonald's og glæd dit barn med en cirkustur. Det vil vi i hvert fald gøre herhjemme.

Dette indlæg er sponsoreret.
Jeg skriver kun om produkter, jeg selv føler, jeg kan stå inde for, og meningerne er mine egne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails