torsdag den 7. juli 2011

Min ta-da 2 - to-do 3

Min ta-da 2 i denne uge er også min to-do 3.

I denne uge skulle jeg klippe et nyt ballonmønster i større størrelse end mønstret egentlig gik til, og havde klippet stof klar til pige bukser med det fine lilla stof med små bier på i forskellige farver. Jeg har dog kun fået klippet et par, men har til gengæld fået klippet et par 22'er bukser i cowboy og græsstof & et par ballonbukser i jersey med hvaler klar til Milas.


Så næste uges to-do er at jeg skal havde syet nogle af alle de bukser, så jeg ikke bare ender med at have stoffet liggende som klippet uden at sy bukserne. Sådan et par har jeg allerede med pingviner, men håber på at låne min mors symaskine til dem i ferien, da den er meget bedre end min :)

Nå ja har forresten købt en symaskine til 200 kr. en gammel billig model fra et supermarked, men den virker. Ville dog ønske jeg havde råd til en ordentlig, hvor jeg ikke hele tiden skulle være nervøs for at de slugte stoffet. Men det er hvad jeg har lige nu, så er tilfreds nok med at jeg overhovedet har en symaskine :)

Så håber den kan sy bukser uden at spise stoffet undervejs, nu må vi se i næste uge :)

Synes det her to-do og ta-da er hyggeligt, så får jeg lavet nogle af alle de lidt større projekter jeg ikke lige kan sidde med i sofaen om aftenen, tror desværre ikke jeg ville få mig taget sammen ellers :)

Ideen kommer fra Westmose - vil du ikke også være med??

3 kommentarer:

 1. Ja jeg får også selv de lidt større projekter ryddet af bordet og det er altså skønt - giver plads til nye idéer :-) Sikke mange bukser du skal til at sy - vi snakkes ved :-)

  SvarSlet
 2. Dagen for blogpicnicn er fastlagt - kig forbi min blog og læs nærmere :)

  Kh Laura

  SvarSlet
 3. Hej Laura
  Tak for beskeden - har slet ikke været på så havde ikke set det :)
  Jeg er meldt på nu :)
  Glæder mig :)
  KH Micha

  SvarSlet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails