torsdag den 28. juni 2012

Hæklet elefant - stof og stil mønster!

Så har jeg fået afprøvet stof og stils elefantmønster. En veninde spurgte om jeg ikke kunne hækle en til hendes søn, hvis hun kom med garn og opskrift, og selvfølgelig kunne jeg det.

Det kom der dette resultat ud af:

Milas var helt vild med den (han elsker elefanter), så bliver nok nød til at hækle en mere, men det kommer ikke til at blive på pind 2, som der ellers står i opskriften. Mine hænder kan simpelthen ikke holde til at hækle på så lille en pind.
De summede og gjorde ondt bare jeg kiggede på projektet undervejs.

Samtidig er min pind nr. 2 også helt bøjet efter denne omgang. Det ser vildt underligt ud. Ville vise jer den, men den er blevet væk efterfølgende, måske det er et tegn. Den kan nok heller ikke lide mig som hækleføre :)

Det er en super nuttet elefant, og ved at sønnen blev meget glad for den, og det var det der var målet :)

Hvad er der lige med de der elefanter :)

10 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Fine elefant :) jeg har også hæklet den og valgte fra start hæklenål nr. 2 fra! det kan mine fingre heller ikke for godt med nemlig - men den blev også rigtig fin på en nål 3 synes jeg :)

  SvarSlet
 3. Hvor er den superfin! Jeg kan heller ikke holde den lille pind og slet ikke, når det er et større projekt, men super godt gået! Den er virkelig skøn, elefanter er bare nuttede, se bare Dumbo :-)

  SvarSlet
 4. Skøn elefant,og måske kunne det være en idè at købe glover hæklenåle,de er super at bruge hvis man har en tendens til at fingrene sover når man bruger lille str hæklenål,jeg er ihvertfald meget glad for mine,selvom farven er noget nitte :),og det er ligemeget om man holder ´korrekt´på den eller som mig -meget úkorrekt´

  SvarSlet
 5. Den er sød, er også i gang med den samme elefant. Jeg bruger clover hæklenåle, da skaftet er lige stort u anset størrelse. Har dog valgt 2,5

  SvarSlet
 6. Rigtig sød elefant.
  Kan helt klart anbefale clover hæklenåle...
  Det gør at jeg kan hækle selvom jeg har en gammel tennisalbue.

  SvarSlet
 7. Tak for jeres skønne kommentarer :)
  I kan tro jeg bruger clover hæklenåle, det er det eneste mine hænder kan holde til, så tror bare det var det lille bitte hul, jeg skulle forsøge at ramme og noget meget kraftigt bomuldsgarn, der gjorde udslaget...
  Regner stærkt med at det bliver på pind 3, når jeg får gået i gang med en til Milas...
  Hav en skøn weekend.
  KH Micha

  SvarSlet
 8. Åhhh den er så fin.. er det en opskrift du vil dele?

  Mvh Camilla (Miss Majvig)

  SvarSlet
  Svar
  1. Opskriften kan købes hos Stof og stil, både i deres fysiske butikker, og også på nettet :)
   VH Micha

   Slet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails