søndag den 1. december 2013

Nissen flytter ind - Glædelig 1. december :)

Som hos så mange andre, har den stået på oppyntning i dag, vi nåede dog ikke at blive færdig, da jeg ikke orkede mere.

At pynte op med en 3 årig, der er helt oppe og køre, det er godt nok ikke for sarte sjæle.

Men juletræet blev da pyntet, og hans lille reol, den kommer der billede af på et eller andet tidspunkt, her i december. Lige nu er han ved at skulle sove, så vil endelig ikke forstyrre ham. Vi trænger vist alle til ro :)

Juletræet blev faktisk allerede købt i går, men da vi kom hjem, lagde knægten sig på sofaen og sagde han var træt. Derefter var det en febervarm dreng vi havde lige indtil i morges.

Tror lidt det hele har været lidt overvældende.

Da han stod op i går morges, blev han ret overrasket og vidste ikke rigtig hvad han skulle tro, for nissen var nemlig flyttet ind:

Han var henne og åbne døren mange gange, og spurgte hele tiden, hvornår nissen kom, men da der ikke skete mere, så tog han det stille og roligt. Døren er sat fast i vores vindueskarm, så han samtidig kan se på det store juletræ vi har nede på torvet, det er bare en perfekt udsigt - lysende er kommet på og blev tændt i fredags af julemanden:

Indtil nu har nissen drillet med at finde julepynten frem mens vi var ude og handle i går, og i dag er han rigtig gået til den.
Der er kommet kalendergaver op, som Milas er meget betaget af, og samtidig meget glad for at mormor har hjulpet nissen med at strikke strømper. (Nænnede ikke at rette ham, da han stolt sagde det var nissen, der var kommet med gaverne.) 
Nissen har givet en julekalenderbog - Hyggen i Zoo, som Milas på ingen måde har ro i rumpen til at få læst op, desværre. Jeg havde håbet han var stor nok i år.

Men må sige nissen er et hit, og vi er rigtig glade for vi ventede med at introducere ham til i år, for Milas snakker om ham konstant.

Samtidig havde han fået adventsgave tilsendt af sin farmor, og fik en Lego julekalender af os. Så han kunne slet ikke rumme mere til sidst.

Vi rundede lige aftnen af med en ordentlig omgang julemad - flæskesteg med perfekte sprøde svær, mums:

Så her er julen sparket godt i gang.

Jeg håber i alle har haft en skøn start på julen og en dejlig 1. søndag i advent!

2 kommentarer:

  1. Lad ham endelig blive i troen på at det er nissen der har fået lidt hjælpe af mig, det er så dejligt at han tror på nissen og julemanden.

    SvarSlet
  2. Hvor hyggeligt. Drillenissen er simpelthen bare et hit. Vi har nu haft drillenisse i 10 år!!! Faktisk er jeg klar til andre julelege men børnene vil bare ikke undvære deres elskede nisse. Hvis du vil se hvad nissen gennem tiden har lavet hos os kan du eventuelt kikke ind her: http://badut.typepad.com/badut/drillenisse-tricks.html. Det kan være at der er nogen ideer du kunne bruge. Iøvrigt synes jeg det er en super ide med nissedøren i vindueskarmen og tænk at han så samtidigt kan se ned på det flotte juletræ. Det er da bare julestemning så det batter.

    SvarSlet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails