onsdag den 12. september 2012

Jeg har deltaget i en KAL på ravelry :)

på engelsk, og er blevet færdig med dette sjal:

Jeg har ikke deltaget i en knit-along før, det var super hyggeligt, og dejligt man sådan lige kan få hjælp, når der er et sted man er gået i stå.

Opskriften blev købt færdig, og så har vi alle ellers strikket hver vores version. Selve KAL'en løber til d. 1 okt. så vil du gerne strikke dette sjal, kan du nå det endnu:

Det har været super hyggeligt og meget lærerigt at være med, og det bliver ikke sidste gang jeg forsøger mig på engelsk. Selv om det somme tider godt kan være lidt svært at hitte ud af.

Desværre er jeg ikke den hurtigste til at opdage disse KAL, så ser du en du tænker, det lige er mig, så sig gerne til :)

Fremtidigt kunne jeg godt tænke mig at forsøge at være med i et mysteri shawl projekt, men kommer altid for sent øv. Tænker det må være sjovt og hyggeligt ikke at vide hvad næste ledetråd er. Måske jeg når det en dag.

2 kommentarer:

 1. Så fint et sjal!
  Er sikker på du når det:-) I gruppen webstrik her: http://uk.groups.yahoo.com/group/webstrik/ kan du evt melde dig ind og læse mails- damerne er rigtig søde til også at skrive om mystery shawls projekter.-)
  Hvad er dit ravelry navn? mit er ellenkathrine .-)

  SvarSlet
 2. Det er da blevet helt vildt flot!!!
  Sejt.
  Nu kan det godt blive efterår så det kan varme skulderen... - eller på den anden side den tid skal jo nok komme.

  SvarSlet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails