tirsdag den 16. oktober 2012

Vi bliver friske og raske her i vinter

håber vi på. Vi har nemlig modtaget en fin pakke med Livol vitaminer. Der er lidt for enhver smag, og det er jo skønt.

Jeg er ikke så god til at huske at tage mine vitaminer, men det kan da være jeg kommer til at huske det denne gang, jeg gør i hvert fald et forsøg.


R skal tage en del C vitaminer, så det var bare super det var med i pakken. Her fra start lægger jeg ud med Livol Multi Total Voksen - den røde.

Simpelthen fordi man kun skal tage 1 tablet af den røde, men 3 af den grønne (Multi Vital) om dagen, og tør ikke gabe over for meget, når nu jeg har svært ved at huske at tage dem i forvejen. Dog tror jeg, jeg på længere sig gerne vil over til den grønne, da jeg godt kan lide konceptet med at der er styrkende urter i. Plusset for den røde er dog at der er ekstra B&C vitaminer i.

Så hvad jeg ender ud med på længere sigt, ja det må komme an på en prøve. For må altså til at huske de vitaminer, det er jo sundt. 

Jeg er jo ret nysgerrig anlagt, så vil da lige høre , tager du Livol vitaminer, og hvilken er din favorit?

Min søn er rigtig god til at huske sine, de smager jo godt. Så nogle gange kan der godt være lidt ballade over at han kun må få en om dagen, men han har fundet ud af det efterhånden, og kommer troligt med sit vitaminglas, når han gerne må få. Vitaminerne til børn, de er helt sikkert gået rent ind herhjemme. 

Så denne vinter er målet herhjemme at huske vitaminerne og forhåbentlig være friske og raske hele vinteren. Så meget som det nu er muligt.

Hvad gør du for at holde dig frisk og rask, især om vinteren?

3 kommentarer:

  1. Hele familien tager 20 dråber rødsolhat hele vinteren igennem. Kommer der tegn på lang næse, så får man 3 x 20 dråber et par dage. Det kan holde doktoren for døren :o)

    SvarSlet
  2. Her spiser vi en sund og varieret kost, så jeg tror på at vi (både børn og voksne) får alle de vitaminer vi har brug for i gennem kosten, ude-leg og fysisk aktivitet. Om det er sand, ved jeg ikke, men jeg kan jo kun måle det på, at vi ikke er mere syge end alle andre;-).

    SvarSlet
  3. Jeg tager en af de billigste vitaminpiller om dagen. Bare fordi.... De billige er vistnok lige så gode som alle de andre.

    SvarSlet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails