lørdag den 15. december 2012

Genbrugsbukser :)

Så blev det tid til lidt genbrug på buksefronten.

Det blev til et par bukser til Milas str. 3 år - minikreas 20302 mønster. Det er dog lidt højt i taljen, så har klippet ca. 3-4 cm af. Påsat linning + syet udvendige lommer.

Der er dobbelt stof både i linning + lommer.

Desværre drillede elastikken som sædvanlig, så de er lige store nok, men er så også ca. 5 cm for lange i benene, så når de passer i længden, passer de nok også i taljen :)

Bukserne er syet ud af et par af mine gamle bukser.

Dem har jeg masser liggende af, da jeg simpelthen slider dem op i lårene. Resten af buksen er på ingen måder slidt, så har ikke nænnet at smide dem ud. Håber jeg kan nå at sy lidt flere til ham af dem, inden han bliver så stor at det er svært at bruge dem til de mønstre der passer ham.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger dette mønster, synes de bliver rigtig fine for neden i benene. Ellers har jeg kun haft syet bukser med elastik. Disse egner sig rigtig fint til oplægning.

Kan også se en masse muligheder for at lave lidt forskelligt med mønsteret, så bukserne ikke altid vil blive ens, dejligt :)

Mønsteret var jeg jo så heldig at vinde i en give away hos Christina, har ikke haft fået det brugt før, men nu skulle det være. Kjolemønsteret har min mor tyvlånt, så hvornår jeg får mulighed for at afprøve det, ja det er ikke godt at vide :)

Har endelig fået lysten til at sy en masse igen, det er bare herligt.

1 kommentar:

  1. De er bare flotte! Det er en rigtig god ide med sådan nogle genbrugsbukser og det er virkelig flot med mønstret stof til linning og lommer.

    SvarSlet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails