tirsdag den 22. oktober 2013

Hvad man finder på sin vej :)

Som så mange andre har vi i år også været en tur ude og finde lidt kastanjer. Turen gik dog kun ned til parken, da det er det eneste sted, jeg lige har fundet, hvor vi har kastanjer i Rudkøbing.

Vi havde Milas' farmor med, så der blev rigtig hygget og Milas hvinede hver gang han fandt en kastanje, mens han råbte se se, der er en mere. Det var lige noget han kunne bruge.

Vi fandt også lidt bog og madkastanjer (disse kom fra et træ i en have, men mon de siger noget til vi har taget resterne) - eller rettere det de er pakket ind i, som vi også tog lidt med hjem af:


Det er altid rart med lidt pynt fra naturen til at skabe lidt stemning i de efterårsmørke stuer. Vi skal også bruge lidt af dem til årets juledekorationer, så der er samlet nok, og nok også for mange, men Milas var i sit es, og fik lov at finde dem han syntes.

Igen i år, er der lavet en lille skål med et lys til at hygge på bordet, når vi spiser aftensmad!

Vi fandt også denne, som farmor og jeg hurtigt blev enige om ligner en af de kinesiske drager, eller hvad synes du? Sjov er den i hvert fald:

2 kommentarer:

 1. Elsker at gå og finde ting i naturen. Den ting aner jeg ikke hvad er, men sjov ser den ud. Håber ikke den stikker lige så meget som det ser ud til :-).

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi syntes den lignede en kinesisk løve.
   Ellers er det skrællen fra spiselige kastanjer, og jo den stikker forfærdeligt... men sjov ser den ud :)

   Slet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails