fredag den 18. oktober 2013

Seje bukser til min store dreng

Så fik jeg syet to par bukser til Milas, da alle dem jeg ellers har syet stumpede, og da han er helt vild med spiderman, måtte det blive sådan et par. Har længe villet sy dem, efter jeg købte sengetøjet i sommers, men alt tager jo bare lang tid, men nu skulle det være.


Samtidig var jeg så heldig at falde over et super fedt turtles dynebetræk i den lokale genbrug. Så det måtte også lige laves til et par bukser. Jeg har længe haft dette fede grønne babyfløjl liggende, som jeg har tænkt på at skulle sælge, da jeg ikke lige kunne se min dreng i det. Men det passede da bare perfekt. Han er virkelig en dreng med spræl i nu.Fakta:
Mønsker: Onion 20022
Stof: dynebetræk - bomuld, lagenlærred og babyfløjl
Størrelse: 98 forlænget 8-10 cm i benene til min lange slanke dreng

3 kommentarer:

 1. Hvor er de bare fine :)
  Jeg skal også snart igang med at sy bukser til min krøltop :o)
  Kh Sabrina

  SvarSlet
 2. Hej Micha
  Har kigget rundt på bloggen for at se alle dine skønne bukser i Onion 20022. Har netop købt mønstret og planlægger lidt at sy nogle bukser til mine skønne tvillinge-nevøer på snart 3 år. Men jeg er kommet lidt i tvivl - og kan se, at du bruger forstærkning af bomuldsbagstykket. Hvordan gør du det - klipper du bare bagstykket dobbelt, så der er to lag, eller er det mere avanceret? På forhånd mange tak :)

  SvarSlet
  Svar
  1. ej undskyld jeg ikke har svaret, har aldrig fået mail om din kommentar, og får så mange spam at den vist er røget i mængden.

   Men ja jeg klipper simpelthen bare dobbelt og syr det som om det var et stykke stof.

   Håber du har fået lavet nogle trods mit manglende svar. Det er jeg ked af.
   Vh Micha

   Slet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails