mandag den 21. oktober 2013

Madplan uge 42

Intet blev helt som det skulle i sidste uge, så der er en del ændringer. Da Milas bl.a. endte med en hyggedag med overnatning hos mormor og morfar fra torsdag til fredag.

Vores kødben/ribs på mystisk vis var forsvundet og blev til købte kalkun gordon bleu fra fryseren, som desværre viste sig at have fået frost.

Samt lørdag blev lavet om til hyggedag hos mormor og morfar for os allesammen, med kreahygge for mig, mormor og moster.

Så alt i alt en lidt kedelig uge madmæssigt, men vi fik spist det vi havde planlagt, de dage vi lige spiste hjemme allesammen. Der blev ikke købt nye retter ind. Så synes faktisk den er blevet overholdt nogenlunde udgiftsmæssigt.

Så må sige indtil nu, der fungerer det :)

UGE 42
Mandag: Karrygryderet med pølser, ris og ærter
Tirsdag: Kødben/ribs, pomfritter og hele majs (rest fra fredag i sidste uge) - (vi havde ingen kødben/ribs , så det blev lavet om til købte Kalkun Gordon Bleu, der desværre havde fået frost, så det blev kun til pomfritter og majs)
Onsdag: Hjemmelavede hotdogs - (skulle have været mørbrad med persille)
Torsdag: Avocado med rejer, vi havde spist meget til frokost - (skulle have været hotdogs, men Milas var hos mormor og morfar, så vi fik det onsdag i stedet)
Fredag: Røget hamburgerryg med kartofler, hvid sovs og rodfrugter i ovn
Lørdag: Spiste hos mormor og morfar - (skulle have haft frikadeller, blomkål og kartofler)
Søndag: Rester fra fredag


Man skal ikke kimse af en god gammeldaws hotdog :)

2 kommentarer:

 1. Rigtig god ide at få brugt rester, frysemad osv. Vi får det desværre ikke gjort, det er SÅ svært at få styr på og overholde. Og jeg oplever netop også det med, at når man så har planlagt noget, så sker der et eller andet, der ændrer på det, eller også smager det af fryser! Men sejt at I prøver, det giver mig lyst til at forsøge igen-igen!

  SvarSlet
  Svar
  1. vi har af flere omgange simpelthen skrevet op på en blok hvad der er i fryseren, ellers kan jeg ikke hitte ud af det...
   Desværre sker det nogle gange vi glemmer at strege eller skrive hvis vi lægger i... så det er nødvendigt at skrive ny liste engang imellem...
   vi har ikke haft gjort det det sidste halve år, og det har virkelig været noget rod, og meget der måtte smides ud... det er for dyrt og øv at smide mad ud, så nu forsøger vi igen..
   synes helt sikkert du skal gøre forsøget :)

   Slet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails