fredag den 10. august 2012

Boganmeldese: Body finder 2 af Kimberly Derting

Body finder 2 - Ekkoets forbandelse af Kimberly Derting

Fakta:
Udgivelsesdato: 25. maj 2012
Forlag: Politikens forlag
Originalsprog: Engelsk
Nr. 2 af denne serie

Violets særlige evner er en hemmelighed for alle med untagelse af hendes forældre og kæresten Jay. Men da hun finder lige af en lille dreng, kontakter FBI hende for at få hjælp til opklaringen. Frygten for at blive afsløret skræmmer Violet. De må ikke vide noget.

Men da hun begynder at modtage mystiske tlf. opkald og der efterlades en død kat ved hendes bil, er hun klar over at der er nogen efter hende. Mon FBI kan hjælpe hende.


Jeg ventede spændt på denne bog og blev bestemt ikke skuffet. Den er lige så god som nr.1. Dog er der nogle få ting, jeg undrer mig over i forhold til Violets måde at klare mødet med FBI. Men det er en mindre ting, som dog godt kan give indtrykket af at handlingen trækkes i langdrag.

Violets evner trækker endnu engang Violet ind i opklaringen af et mysterium om to mord begået på to vidt forskellige tidspunkter. Trods FBI har opgivet opklaringen af det ældste drab. Endnu engang bliver det med livet som indsats, og det må siges at være det generelle omdrejningspunkt i denne serie om Violet.

Så er du til det overnaturlige og en god ungdomskrimi, kan denne absolut kun anbefales, og har du ikke læst den første, så gør det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails