fredag den 3. august 2012

Ferieindlæg nr. 1 - Ree Park

I uge 29 var vi i sommerhus på Djursland med en del af min familie. Vi kom ret sent derop pga. kø-dannelser på motorvejen, så der var kun overskud til lige at få pakket det mest nødvendige ud, inden vi tog ud og spiste, og så ellers hjem i seng.

Da vi alle meget gerne ville i Ree dyrepark blev dette vores første stop på ferien. På trods af at det var overskyet og der kom lidt byger, var det en utrolig dejlig tur.

Vi fik set en masse dyr mens vi gik rundt i parken, og tog også en tur på deres safaritur i jeeps, hvilket Milas elskede. Hver gang de kørte forbi os, inden vi skulle ud på den tur, vi havde billetter til, blev han ved at sige at han ville med, og de skulle komme tilbage. Så der var meget glæde, da det endelig var vores tur.

Man kan godt udelade denne jeeptur, men den lader en komme meget tæt på dyrene på en helt anden måde end turen rundt til fods kan. Så det er absolut en anbefaling at bruge de ekstra penge på en jeeptur.

Det er en meget børnevenlig dyrepark, hvor der alle steder var mulighed for at komme rundt med klapvognen, det var kun ens kræfter, der satte grænser. Nogle steder var der ret stejlt, men vi skiftedes til at køre den, så det gik uden problemer.

Det er virkelig en god dyrepark og absolut en anbefaling værd. Der er masser af muligheder for at få set en del forskellige dyr, samtidig med at børnene kan få brændt en masse krudt af.

Billeder taget af Rasmusboldt.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails