søndag den 12. august 2012

Lav din egen buger!

Skal du deltage? 
Det skal jeg da helt sikkert. Mon ikke jeg linker til mit forslag en af de kommende dage :)

Vi elsker alle burgerere herhjemme, så det er da helt klart en oplagt mulighed for at forsøge at få lige den variant vi kan lide med på menuen i en af Danmarks førende burgerkæder.

Det bedste af det hele er at vinderen vinder en rejse til USA + får sin burger på menuen.
Tænk at man hver gang man har lyst til det, kan gå ned og købe lige præcis ens yndlingsburger, uden først at skulle bruge tid på at lave den selv.

Det hele foregår inde på McDonald's hjemmeside: www.mcdonalds.dk/myburger
Her klikker du dig ind og så er det ellers med at gå i gang med at bikse en lækkerbisken sammen. Der er masser af gode forslag og muligheder for sammensætninger.

Din helt specielle og selvfølgelig bedste burger skal uploades på siden med de virtuelle ingredienser mellem d. 9. august og 2. september. Herefter skal du få venner og familie til at synes godt om lige præcis din burger, så den kan blive udvalgt som en af de 10 bedste bud på den bedste burger. Et dommerpanel tester disse 10 burgere og udvælger til sidst 3 burgere, som det vil være muligt at købe i kæden i november og december.

Så er det kun spændingen om hvem der har lavet den bedste burger, der er tilbage. Skal det være dig? Så skynd dig ind og deltag.

Hvis du bare gerne selv vil forsøge dig med den gode gammeldags Big Mac som McDonald's altid har lavet hjemme i dit eget køkken så se lige her. ekstrabladet.dk/kup/fodevarer/article1789787.ece McDonald's har i anledningen af Big Mac'ens 40 års fødselsdag afsløret den hemmelige opskrift på dressingen i Big Mac'en. Så nu kan du altså også forsøge dig derhjemme, hvis det lige er det du har lyst til.

Så der er masser af muligheder. Det kunne jo også tænkes at du blev overrasket over alle de gode forslag der kommer ind, og får lyst til at variere din burger derhjemme og prøve noget nyt. Det er altid dejligt med nye input og ideer til køkkenet derhjemme, og er der så en dag du ikke gider stå i køkkenet, så er der jo altid åbent på McDonald's :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails