tirsdag den 7. august 2012

Ferieindlæg nr. 3: Skandinavisk dyrepark

For et par år siden, da Rasmus og jeg holdt ferie, var vi i Skandinavisk dyrepark, så det skulle vi da igen, nu når vi var på de kanter.

Elsker bare denne park, man går en del lange strækninger, men samtidig kan du gå inde hos mange af dyrene. Man må fodre nogle af dyrene og de skal nok komme for at få mad, hvis ikke man passer på nupper de hele posen. Hvilket også skete for Milas, da den lille hidsigprop ikke ville lade os andre holde posen.

De dyr som er for farlige at gå inde hos, kan man gå henover, dette gælder isbjørnene, bjørnene og ulvene. Dette synes jeg er et super fint arrangement, da man på denne måde kommer tæt på dyrene på en helt ny og tættere måde end i en almindelig zoo.

Vi kom også til at se deres skønne isbjørneunge Siku, den er bare så sød, og tumler bare rundt i sin indhegning. Mens vi så på denne lille tumling fik vi lige en ordentlig byge, så vi måtte søge dækning, men udover det var det en fin dag, trods det var overskyet meget af dagen.

Så er du i nærheden af Kolind på Djursland, så er det helt klart mit yndlingssted.

Billeder taget af Rasmusboldt.dk

4 kommentarer:

 1. Hej Michelle Har du fået min mail? Håber du har det godt på Langeland Hilsen Gertrud

  SvarSlet
 2. Hej Gertrud, ja nu har jeg, den var røget i spam øv... svarer lige :)
  KH Micha

  SvarSlet
 3. Husk næste gang I er på Djursland, også at besøge MUNKHOLM ZOO, som er en lille zoo ved Balle, her kan børnene komme tæt på dyrene, de kan komme ind og røre, geder, Alpakker, katte, kaniner, m.m. her kan i tage jeres madpakke med, og zooen er ikke stører end børnene selv kan gå rundt....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for anbefalingen, må vi kigge på en gang vi igen når forbi :) Lyder som et super hyggeligt sted.

   Slet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails