mandag den 17. februar 2014

Til mig selv - og - februar måneds nye mønster: Burda 1/2014 model 108

Efter at have set denne fine model hos Viola, tænkte jeg at den måtte jeg da afprøve. Ikke mindst fordi jeg jo deltager i TIL-MIG-SELV hos Julie. Samtidig ryger den også ind under et nyt mønster hver måned - for februarmåned, som jeg også deltager i hos Christina - ja det er jo bare med at udfordre sig selv :) (nåede ikke at deltage i januar, da jeg ikke lige havde set udfordringen der, men så er der bare en måned, der må afprøves mere end et)

Blusen så fin og overskuelig ud, så mig ud og erhverve mig Burda og så ellers i gang.

Da jeg først gik i gang med stoffet, var min eneste tanke, at den bliver jeg aldrig færdig med. Jeg har valgt at lave den noget tyndt og ret levende jersey, så det var lidt svært at få til at ligge pænt, mens jeg klippede. Især når jeg ikke er van til at klippe så store dele ud i stof.

Men det lykkedes. Det hele måtte dog holde pause weekenden over, da Linus ikke helt syntes at det var nu mor skulle have tid til at lave mor ting, og i weekenden er det umuligt at sy noget, der ikke lige er til drengene.

Selvfølgelig er der lidt småfejl, men hey, det er den første ting jeg har syet til mig selv uden at spørge nogle undervejs, så lidt stolt er jeg :)

Er dog meget i tvivl om jeg har fået lavet den for stor. Jeg har syet den i str. 40, men synes faktisk den virker for stor. Opgav lidt at forstå størrelserne i Burda :)


Hvad synes i? er den for stor?

3 kommentarer:

  1. Nej den ser da fin ud, er super stolt af dig og glæder mig til at se den rigtigt.

    SvarSlet
  2. Hvor er den blevet flot :-)
    Bare jeg også kan tage mig sammen en dag til at sy noget til mig selv :)
    Kh Sabrina

    SvarSlet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails