søndag den 2. februar 2014

Oprydning i garnet, dejligt!

I dag har stået på oprydning af mit bomuldsgarn. Det har rodet lidt tid, og da der lige var lidt ro herhjemme gik jeg ellers i gang. 

Weekenderne forsvinder hurtigt med en aktiv 4 årig og en 5 måneders baby, der ikke lige ved om han vil sove. Så det er sjældent jeg når en disse. 

Men nu kom jeg i gang og så var det jo også med at blive færdig, gider ikke en masse rod over det hele, så der blev knoklet på. 

Så nu ligger det atter pænt og i farveorden, dejligt!

Billedet i venstre hjørne er det der er i kildevand kasserne. En masse bomuld fra Coop. Det er ikke det jeg bruger mest af, da jeg synes det er tyndere end så mange andre mærker. Men det hænder da, ikke mindst til mine grydelapper. Så det er jo rart at have lidt forskelligt.
Der har også sneget sig lidt Blomster frø fra Tante Grøn ned i den ene kasse :)
Poserne er bomuld fra Stof & Stil, fra de solgte ud af noget med for meget overskudsfarve. Det er blevet vasket i strømpebukser for længe siden, så ligger klar, når jeg lige mangler en farve.
Huggieskassen er fyldt med garnnøgler af forskellig kvalitet, hvor jeg har meget lidt af hver farve. Projekter der gerne skulle føres ud i livet, mens Linus kan passe det der er tiltænkt af det.

Der blev også ryddet op i de gode gamle bogkasser, der var efterhånden ret rodet, og lå et par enkelte nøgler af kvaliteter, jeg ved, jeg aldrig får brugt. Så det er sorteret fra til privatskolen, der ligger ved siden af min mor og stedfars hus.
I den sorte kasse er mit raggsokgarn fra Netto landet, det er altid rart lige at have ved hånden.
Det bomuld der er i den blå kasse, er Bombos de gamle. De havde bare de skønneste klare farver før, de er desværre taget ud af sortimentet, for et par år siden, så der værnes godt om de sidste rester, jeg har tilbage.

Jeg har stadig en meget meget stor opbevaringskasse med resten af mit garn, den er nu ca. 2/3 fuld, da jeg har taget lidt af det jeg har ideer med op, da de ellers aldrig bliver til noget, hvis jeg skal rykke rundt for at komme ned i den kasse hver gang.

Så nu er der klar og ryddet op, så er det kun tid og min kreablokade, der kan sætte grænser!

4 kommentarer:

 1. Hold da op hvor ser det godt ud. Bare jeg havde sådan orden i mit garn for ikke at tale om stofferne.

  SvarSlet
 2. Åh, sikke et fedt lager du har!!
  Du kan også mestre en bred farvepalette!

  SvarSlet
 3. Det er bare flot, når det sådan ligger i farveorden! Skønt lager du har.....

  SvarSlet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails