mandag den 24. februar 2014

Find mig på istagram: snoretoppenmicha


Som så mange andre er jeg også landet på instagram, det har jeg været noget tid. Her i starten er mest fordi vi herhjemme afprøvede 14. dages LCHF, hvor jeg har haft lagt billeder op af mad.

Men jeg bruger det også til lægge undervejs billeder ud. Så når jeg har siddet og knoklet med et hækle eller strikkeprojekt, så vupti et billede, og så kan jeg pludselig se, hvor langt jeg egentlig er nået fra sidst. Det giver mig blod på tanden til at knokle videre. Især når det er et projekt, der bare driller og er lidt ensformigt.

Er i også på instagram? 
Hvad bruger i det til?

Fremadrettet forventer jeg at det fortsat bliver mest af aktivitet som mad, krea osv. der kommer derind. Private billeder af mine børn i andre øjemeder vil der ikke umiddelbart komme på instagram. Jeg vil dog ikke frasige at et enkelt kan snige sig ind i ny og næ. Ikke mindst når de har hjemmegjorte kreationer på :)

Vil i følge mig, så hedder jeg snoretoppenmicha derinde. I er alle velkomne :)

3 kommentarer:

 1. Skønt Micha - skal da straks have dig tilføjet :-) @turkisshop
  Bedste tanker herfra*

  SvarSlet
 2. Syntes nok jeg genkendte dig i Familie journalen. God dag.

  SvarSlet
 3. ok havde ikke lige regnet med at blive genkendt :) Men jep det var os :) Håber vi har kunnet give et andet synspunkt på sygdom med denne artikel.

  I er alle velkomne til at følge, opdaterer med en masse WIP billeder derinde, som jeg oftest er rigtig dårlig til ellers at få delt :)

  KH Micha

  SvarSlet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails