søndag den 6. juli 2014

BM: Bluser og bodyer

Siden 2012 har en af de helt store syting herhjemme været bluser til Milas og siden Linus kom til har jeg også forsøgt mig med lidt bodyer.

Den første body blev for stor i halsen, da jeg ikke havde brugt rib, men sad ellers super. Nr. 2 blev lige lang nok i ærmerne, men passede ham efter lidt tid. Han bruger stadig begge.

Bluser er der røget igennem maskinen i rekordfart nogle gange. Jeg har kun haft brugt raglanmønsteret fra ottobre, for det sidder så super godt på min lange ranglede dreng. De købebluser han har med almindelige ærmer, kan godt have tendens til at være alt for brede. Så derfor har det bare været nemmere at fortsætte med dette mønster, da det passer ham så godt.

Efter Linus kom til har jeg også været i gang med samme mønster til ham, på trods af at han med sin lille buttede babykrop nok godt kunne bære de almindelige ærmer, men det er så dejlig nemt lige at sy i to forskellige størrelser af samme stof på en gang. Dog er det ikke meningen, de altid skal have bluserne på samtidig, det er dog to forskellige drenge. Men man kan jo lige så godt bruge det stof man har, når nu man er i gang.


Milas synes også nogle gange at det er lidt sjovt at lillebror har det samme på, og så får de da lov :)

Har hørt fra flere at jersey skulle være så besværligt at sy i, men det er absolut nemmere for mig at sy i jersey end fast stof. Det eneste jeg ikke bøvler med i fast stof er 22'er bukser. Da de sidder på rygraden :)


Så herhjemme shoppes der stadig lækker jersey, til lækre bluser til drengene. Nu skal jeg bare have tid og mulighed for at få syet flere ikke mindst her til vinter :)

14 kommentarer:

 1. Så lækre nogle bluser og det med halsen på bodyer kender jeg godt...sådan gik det også med mit første forsøg :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja så kan det jo kun blive bedre for hver gang tænker jeg :)

   Slet
 2. Skønne bluser, når man syr boder og lign. Småting lærer man rigtig sine maskiner at kende, samt at finde ud af hvordan tingene skal laves. Men øvelse gør mester, så jeg øver stadig

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare nogle lækre stoffer, du har valgt til bluser og bodyer :)
  jeg er også igang med boduer, men jeg bliver ved med at få pyntesømmen skæv, synes jeg..

  SvarSlet
  Svar
  1. min pyntesøn er heller ikke altid den pæneste, men vi må finde en sydate og hygge med småfif :)

   Slet
 4. Du har bare været SÅ produktiv! Gid jeg kunne sige det samme om mig selv, lysten er der, men tiden er desværre knap, så det er ikke blevet til meget og jeg har ellers metervis af lækker jersey liggende herhjemme som bare venter på at blive klippet i...
  Det ser bare så fint ud det hele - rigtig flot arbejde! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg går bare og kigger på min symaskine og det er så svært ikke at kunne komme til at sy :( så kan sagtens forstå dig...

   Slet
 5. Du er da ret skrap til de dér bodyer - dem nåede jeg aldrig at blive gode venner med. Ribkanterne og lukning i bunden drillede...

  SvarSlet
  Svar
  1. har indtil nu "kun" lavet 3 og der er plads til forbedringer må jeg sige, men det går fremad :)

   Slet
 6. De er godt nok superfine! Både bluser, bodyer og børn.

  SvarSlet
 7. Skønne bluser og bodyer - masser af farver og prints til dejlige drenge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. der skal knald på de unge mænner med masser af farve :)

   Slet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails