tirsdag den 1. juli 2014

BM: drengestrik og flytterod!

Så er det første dag i juli og dermed lyder startskuddet til Boys Month 2014.

Mit stof bliver pakket ned her i løbet af de næste par dage og er nok først fremme igen i august. Så derfor vil mine drengeindlæg være opsamlingsindlæg. Hvor jeg har lavet billed collager med forskellige temaer, med drengesager, jeg har lavet siden Boys Month 2012.

Utroligt nok har jeg ikke rigtig haft strikket særlig meget, hvilket egentlig undrer mig, for synes da ellers jeg sidder med strikkepindende hver aften. Men er også begyndt at lave lidt til mig selv og har lavet lidt store projekter med hæklenålen og ja så render tiden.

Linus er jo også kommet til siden sidst og må sige han tager en hel del tid. Ikke mindst fordi han er et meget plaget tandbarn, der har meget ondt hele tiden og har haft det meget de sidste 3-4 måneder, og der er stadig kun kommet to små bisser. Hans storebror havde ikke ondt på samme måder, så vi forsøger alt hvad vi kan, som første gangs tandpineforældre. Det trækker tænder ud hos os, og energien er ikke så stor, her midt i flyttekaos. Håber snart de tænder vil bryde ud og vi kan få lidt ro, bare et par uger.

Nå men det var ikke bisser det her indlæg skulle handle om, men tværtimod, drengestrik, den smule jeg har haft lavet:


En snug cardigan til Linus - djævlehue til Linus - Osloanorak til Milas
Elefantcardigan til Linus - Traktorsweater til Milas
Strømper til Milas - Vest til en lille dreng

Så i kan nok se, det var ikke meget. Men Milas har elsket sin traktorsweater, den og så hans to med Postmand Per og Rasmus Klump sweatre, hans oldemor har haft strikket, har kørt i pendulfart hele vinteren i vaskemaskinen. Rigtig skønt han vil bruge det der strikkes lidt endnu.

Osloen er desværre ikke blevet brugt så meget igen, men sådan er det. Man kan ikke ramme hver gang.

Linus har faktisk ikke noget strik han bruger i øjeblikket, er i gang med priktrøjen til ham, men tror desværre ikke den når at blive færdig. Mangler hele tiden min pind nr. 3, den sidder i noget langsommelig strik til mig selv, ting ta´r tid :)

Håber i alle får glæde af denne fine event Christine igen har skudt i gang. Jeg glæder mig i hvert fald til at se hvad i andre finder på :)

4 kommentarer:

 1. Fin collage Micha - og eftersom jeg strikker utrolig langsomt og aldrig vil blive færdig med blot én trøje på et år; så synes jeg, at du har fået lavet mange fine strikkede ting til drengene :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) synes desværre også det går alt for langsomt i øjeblikket :( men det gør alt...

   Slet
 2. Som altid SÅ fine ting fra din hånd :-).

  Kh Maj

  SvarSlet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails