tirsdag den 8. juli 2014

BM: Lidt nyt!

D. 1. juli fik jeg syet de sidste par jersey ting jeg havde liggende, klippet klar. Det blev til en T-shirt og undertrøje med supermand motiver.


Milas var glad og jeg blev ved at få krammer og få at vide at han elskede sit nye tøj.

Han har også en langærmet i samme stof, så han mente da lige at han skulle have alle 3 bluser på på samme tid, da det jo var undertrøje først, så T-shirt og til sidst den langærmede, men der sagde jeg altså stop. Det var alt for varmt. Han måtte nøjes med T-shirt og langærmet. Han kunne så få den ene af i løbet af dagen, når det blev rigtig varmt, men han havde da selvfølgelig stadig begge dele på, da han blev hentet i BH. Stædige barn :)

T-shirten er det største hit, da den har lomme, så mon jeg skal begynde at dekorere med lidt lommer engang imellem, det lader til at være et hit.

Undertrøjen og T-shirten kom på instagram allerede da de var færdige d. 1. men pga. flytning, er der lige lidt længere tid mellem, jeg har mulighed for at sidde ved computeren og få skrevet indlæggene færdige.

5 kommentarer:

 1. Det er simpelthen bare et hit med superman stoffet....herhjemme er det også ganske populært :)

  SvarSlet
 2. Supermand er et hit hos alle små drenge, så kan vi jo kun fundere over hvad næste års hit bliver

  SvarSlet
 3. Hvor er det et sejt sæt :-D ihh nu kommer jeg jo i tanke om alt det lækre stof jeg har liggende og som bare skriger på saks og symaskine...

  SvarSlet
 4. Han bliver da bare en sej supermand! :) Hvor har du købt stoffet? :)

  SvarSlet
 5. Stoffet er købt i Videbæk - og Milas elsker det. Han har nu en langærmet, en T-shirt og en undertrøje i samme motiv :) Hvis han kunne havde han alle på på samme tid :)

  SvarSlet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails