onsdag den 30. juni 2010

Taskeled og garnrester :)

Har fået den ide at Helenes smarte tasker skal afprøves. Derfor søger jeg slikpapir, kaffeposer - Hariboslikposer, pingvinslikposer, kaffeposer, capri sonne juiceposer, de brune kraftige kuverter med plastik indvendig osv.
Har i noget af dette liggende, så tænk gerne på mig, det jeg ikke får brugt sendes til Helene :)

Men har da fået drukket lidt Capri-Sonne selv, så skulle lige afprøve, hvordan disse led skulle laves. Synes godt nok det er svært at få leddene ind i hinanden, kan roligt sige jeg har fået ondt i mine fingerspidser, men det er jo hyggeligt nok.

Skal lave det sammen med min mor, når vi tager derover her i sommerferien, regner jeg da med :)

Så sådan her så der ud hjemme hos os tidligere i dag:
I går aftes fik jeg lige brugt lidt restegarn, men er skisme i tvivl om man kan se hvad det er???
Men mere legetøj til Milas :) og den er bestemt ikke originalstørrelse, er bare et lille stykke :)
Udover det har jeg vadet ret meget rundt i dag, er med i en gåudfordring på Endomondo, her kan man taste ruter ind, eller få et program til sin tlf, der kan sætte ruten ind og se hvor meget man har gået.

I dag har jeg gået ca. 10 km. I hele Juni har jeg gået: 157,86 km, er ret stolt, og det er ikke alle småturene jeg har med, da min tlf. ikke er så ny at den kan bruge programmet, så skal indtaste det manuelt. Men det er også fint nok, er super hyggeligt, og dejligt motiverende, sådan at udfordre hinanden, kan bestemt anbefales.

Selv om de ca. 5 km af de gået km her til aften skyltes Milas umulius. Han blev vaccineret i går, så det har været et par hårde dage, med feber og gråd.
Håber jeg får sovet i nat.

Godnat til jer alle!!

2 kommentarer:

 1. Det ser da fint ud, vi må jo se hvor meget forskelligt vi kan få samlet sammen så vi kan få lavet den første lille taske til dig. :-)

  Vil da lige sige at jeg også gerne vil have et stykke vandmelon..... elsker meloner :-)

  Super godt gået, så meget får jeg ikke gået, men vi må jo tage nogle ture herovre også, så vi begge får noget motion :-)

  SvarSlet
 2. Ej der må jeg da ind og taste... mon ikke den der nye smarte telefon jeg har købt - og overhovedet ikke kan finde ud af at bruge - kan køre det program...

  Super fint stykke vandmelon du der har fået lavet... ;)

  Jeg tjekker i alle gemmer og kroge efter plastik til dig... men spiser jo ikke vingummier osv, så håber min pose fra kattemaden kan bruges... Syns den har nogen lækre faver! :D

  SvarSlet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails