fredag den 20. august 2010

Salviefyldte kyllingelår med varm tomatsalat.

Lige et lille madindlæg fra mig.

Jeg kan lige så godt sige det, jeg er ikke den bedste kok, eller jeg kan da lave mad, men ideerne og overskudet, det er der ikke. 
Men begyndte at abonnere på bladet Spis bedre, lige efter jeg havde født. Der er nogle super gode retter i. I starten fik jeg lavet et par retter fra det første blad, men er herefter gået i stå med det, da det mest har været min forlovede, der har lavet mad til os, mens jeg har haft lavet det til vores søn.

Men nu fik jeg lige lyst til at forkæle os lidt, (da vi ikke længere spiser så meget slik), det blev til et stk. ret fra Spis bedre nr. 8 2010 side 46.
Den er super nem, og smager bare så godt.

Salviefyldte kyllingelår med varm tomatsalat.

Inden kyllingen blev lagt oven på og ind i ovnen.
Det er rødløg, tomat, honning, salt og peber. 

Det smagte rigtig godt, da honningen tog noget den skarpe tomatsmag, jeg ofte oplever tomater får, når de puttes i ovn på denne måde.
Rucola salaten giver en god smag sammen med pastaen, og kan også spises sammen med tomat/løg salaten, det er også med til at give det en anden smag, i stedet for den skarpe.

Velbekommen!! :)

3 kommentarer:

  1. Uhmm hvor ser det lækkert ud, bliver helt lækkersulten:-D

    Dejligt at du har fået lyst til at sysle med lidt mad også.
    Knus.

    SvarSlet
  2. Mums det ser lækkert ud...
    Vi er så endt med at købe bladet igår, da vi aldrig har fået det selvom vi har ringet til dem flere gange og de har forsikret os om det er sendt afsted. Måske vi har en post, der gerne vil have vores blad.. hmm..
    De giver os heldigvis en måned gratis i stedet. Så det er da service...
    Suppen du spørger til er fra feb nummeret. Den smager super skønt!

    SvarSlet
  3. Denne ret kan helt sikkert anbefales - den var rigtig dejlig....Kram fra Sus

    SvarSlet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails