Zucchinikage
Opskriften kommer fra bogen: Flere fromme fristelser: Annette Søby og Lene Larsen (de har lavet nogle super gode bøger)Ingredienser:
2 æg
100 g farin
150 g sukker
350 g hvedemel
1 dl appelsinsaft (udelades her)
2 tsk. vanillesukker
2 tsk. kanel
3 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
1 tsk. natron
3 spsk. olie
50 g hakkede hasselnødder
100 g hakket mørk chokolade
400 g fintreven squash/zucchini
Æggene piskes godt sammen med farin og sukker, til sukkeret er opløst.
De øvrige ingredienser tilsættes, og det hele røres godt sammen.
Fyldes i en lille bradepande (20x30 cm), som enten er foret med bagepapir eller smurt med lidt olie.
Kagen skal bages midt i ovnen ved 175 grader i 1 1/4 - 1½ time.
Fedtenergiprocent ca. 28% - Luksuskage med chokolade, hasselnødder og masser af sund squash.
Vores vurdering: Smager super godt!!! Har bagt den rigtig mange gange :) Nogle gange putter jeg glasur på, andre gange pålægschokolade, denne er bare neutral, da den er til fryseren, da jeg skulle havde brugt nogle squash.
Har også selv bøgerne...og de kan bestemt anbefales herfra også...kage der smager godt, og med lidt bedre samvittighed. Deres Biscottiopskrift er også rigtig god.
SvarSletHej Micha,
SvarSletden ser bare rigtig lækker ud! Den tror jeg lige ryger i inspirationsmappen :o)
knus
Camilla
Jeg har ikke afprøvet deres Biscottiopskrift, men må da prøves :)
SvarSletDet er bare nogle rigtig gode bøger :)