fredag den 3. december 2010

Dag nr. 3: Hvad lavede du i dag?

Sidder faktisk lige og tænker, hmm hvad har jeg ikke lavet i dag :)

Jeg har været i vuggestue med min dejlige søn, da han har haft 3. dag dernede, det gik rigtig fint, han spiste dernede uden mor og far, og så hentede vi ham, da de skulle sove til middag, men han var ikke lige sådan til at få med hjem, han ville meget gerne lege videre.

Den times tid vi var væk, var vi i lidt forskellige butikker, bl.a. i Fætter BR, da jeg helt vildt gerne ville lave de fine perle snekrystaller, så det er hvad jeg har lavet lidt af her til aften. Det er kun de to af dem, der er på billedet, da de andre 3 ligger i blød, da jeg ikke har leget med perler siden jeg var lille, så kom til at bruge madpapir i stedet for bagepapir øv. Håber det kan komme af.

Om eftermiddagen fik jeg tegnet lidt på et portræt, jeg skal lave, det er en julebestilling. Det var rart at sidde lidt ude på mit arbejdsværelse for mig selv, mens kæresten legede med lillemanden.

Jeg har også fået strikket lidt på den bluse jeg købte som strikkekit til lillemanden, er stadig i tvivl om der er garn nok, så det er sådan et i gangværende projekt, det er svært at tage sig sammen til at lave færdigt.

Ellers har jeg leget med lillemanden, bagt M&M småkager til i morgen, hvor jeg meget gerne skulle til julefrokost med nogle kreatøser i Roskilde. Hvis jeg kan komme derop for sne, og hvis ikke jeg bliver mere syg, for lige nu er jeg desværre ikke helt på toppen.

Så det er lidt hvad der er sket i dag. Synes faktisk der er sket en del i forhold til hvad der plejer :)

Håber i andre har haft en lige så hyggelig 3. december :)

1 kommentar:

  1. Skulle hilse og sige fra din bonusfar at de iskrystaller er rigtig flotte.

    Dejligt at i alle har haft en god dag.
    knus fra mor

    SvarSlet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails