lørdag den 25. december 2010

Lidt julegaver!

Et par grydelapper hæklet til lillemandens farmor :)
Blev givet i lørdags, men ville lige vente og vise lidt forskellige julegaver sammen.

Jeg synes det er nogle gode grydelapper, men de er lidt ensformige at lave, så når altid at blive træt af det inden de er færdige, men når de så er færdige, er jeg altid glad for, jeg fik dem lavet :) Det er jo også skønt at lave noget til andre, man selv har hittet på, især når man ved personen bliver glad for det :)

Mobilholder til min søster:
Jeg havde lovet at lave en mobilholder til min søster. Hun har længe snakket om den, men den har drillet lidt, så blev enig med mig selv om at det blev en julegave.
Den er egentlig nem nok at lave, men det med at sy velcro på i hånden, det gør jeg aldrig mere (eller bliver nok nød til det engang). Jeg nåede at stikke mig i fingeren rigtig mange gange og knække en nål. Det er den hårde del, der driller, men det lykkedes da til sidst. Dog kunne man se tråden nogle enkelte steder, men det er der ikke noget at gøre ved.
Den fik også den ønskede sommerfugl på, den er hæklet ud fra hovedet, så har ingen opskrift på den. 

Det var lige et par af de julegaver, jeg har haft lavet. De andre har nemlig ikke været fra mig, men nogle jeg har lavet for andre, så de kommer ind for sig selv :)

Håber i alle havde en dejlig juleaften! Endnu et glædelig jul herfra :)

2 kommentarer:

  1. Hold da heeelt kæ....hvor har du altså være flittig. Søde lækre dyr - og igen mange tak for grydelapperne. De har en helt perfekt længde - de har været godt i brug og skal allerede vaskes. Vi ses & knus fra Sus

    SvarSlet
  2. Er SÅ glad for min mobilholder! Den er bare rigtig fin!

    SvarSlet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails