torsdag den 2. december 2010

Det skulle have været cajun chicken

Ja det skulle havde været Cajun Chicken, vi skulle have haft her til aften, men pga. og manglende overskud, blev det bare inspireret af opskriften.

Så her er min kyllingegryde for i aften:
2 stk. kyllingebryst
1½ peberfrugt
2 små løg
2 spsk. citronsaft
1 ds flåede hakkede tomater
olivenolie
3 tsk. spaghettikrydderier fra Bedste's specialiteter
1 dl meget koncentreret hønsebouillon
skvat fløde
salt
lidt støt tørret chili
ris

- Sæt risene over
- Da vores kylling var frossen, startede jeg med at koge det.
- hak løgene, skær peberfrugterne og kyllingen i tern
- Varm olivenolien op i en gryde, brun løg og kylling
- Tilsæt derefter citronsaft, spaghettikrydderi, chili, flåede tomater, hønsebouillon og en skvat fløde.
- Lad det koge op og simre lidt, tilsæt derefter peberfrugterne, så har de ikke når at blive for smattede, men stadig har sprødheden
- Husk risene!

De oprindelige krydderier havde vi ikke, derfor forsøgte jeg med det vi lige havde. Synes faktisk det er sjovt at improvisere lidt undervejs, selv om det egentlig ikke var det, det skulle havde været, og er ved at blive ret god til det, synes jeg selv :)
Det smagte super godt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails