fredag den 5. august 2011

Jernbanemuseum er bare et hit!

I vores ferie regnede det ret meget og jeg anede ikke hvad vi skulle hitte på. Så blev vi anbefalet at tage på jernbanemuseet i Odense og det var bare et hit. Jeg havde ellers fået forståelsen af at der var meget der foregik uden for, men det var ikke så meget andet end at køre med veterantoget og med et lille tog. Vi var en tur ude med veterantoget, en rigtig god tur for Milas, de kører lidt ud og så tilbage igen.
Ellers var resten indenfor og det var bare et hit. Milas hyggede sig rigtig meget.

Oppe ved caféen er der borde med briotog og duplotog som ungerne kan lege med, og det var han meget optaget af. Alle børnene der var der hyggede sig og legede meget med disse ting. Men også alle de gamle tog som man kunne se var meget interessante, og selvfølgelig skulle Milas have et tog med hjem. Vi købte Postmand Per toget, da det var det, der så mest gammeldags ud og vi synes, han skulle have noget der kunne minde om turen.

Så kan helt klart anbefale en tur til jernbanemuseet i Odense, især hvis du har et barn med krudt i numsen en regnvejrsdag :)

Billeder min kæreste tog, da vi var afsted:

Der var også en rigtig fin udstilling med Roelof de Roo's jernbane/tog billeder, de er helt fantastiske. Den kører indtil 30. oktober, så det kan nås endnu, absolut en anbefaling, hvis man godt kan lide kunst.
Et billede lånt fra hans side, se flere ved at trykke på linket/hans navn:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails