søndag den 21. august 2011

Må lige vise jer kærestens Coca cola samling!

Min kæreste samler på specielle coca colaer. 

Det startede med de 3 midterste - lilla, sort og rød, som han fik af sin svoger i gave.

Fra d. 11 juli kunne man få 3 nye med Karl Lagerfeld - det er de tre hvide/pink ude i venstre side. 
Dem fik vi fingre i på vores ferie til Odense, da de ikke havde dem i vores 7-11. Men det var også først sidst på ferien, de fik dem alle 3 på samme tid i en butik, så der er godt nok gået noget tid før de kom ud i butikkerne. Men det lykkedes og nu har ham dem.

og til sidst de 3 i højre side har han været så heldig at få af min søster og svoger i svendegave. Dem tog de med da de var et smut i USA, han fik også nogle ølbrikker, T-shirt og salt&peber sæt med coca cola. Heldige mand :) 
De havde også en fin gammel tom flaske med hjem til ham, men den har jeg desværre ingen billeder af lige nu. Synes det var en super god gave, de havde med hjem der, og jeg har en meget glad mand!

Nu mangler han mindst 125 års flasken, at der så åbenbart er 4, ja det gør det vist ikke ideen om at han må eje dem mindre :) Men han skal nu også have lov til at have sine samlermanier :)

2 kommentarer:

  1. Skønt! Jeg synes det er ok, og sjovt at samle på noget. Glæden ved at få nyt til samlingen kan ikke beskrives.
    God dag. Miss AD

    SvarSlet
  2. Det er lidt af en fin samling - han skulle tage at kigge på eBay, der kan han sikkert få fat i endnu flere slags :) Håber da på en opdatering, når han får flere - måske skulle han lave en hel udstilling med dem? ;)

    SvarSlet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails