torsdag den 25. august 2011

Lænestolen er endelig helt færdig.


Så er stolen helt færdig. Den blev færdig i vores ferie, men har ikke kunnet få taget et ordentligt billede.
Min mor hjalp mig med det sidste med at sy mellem armlænene og rygstykket + skyde hæfteklammer ned omkring sædet og på undersiden.
Så nu er den endelig færdig, og Milas nyder at sidde i den, og trækker den gerne helt hen til sofabordet og sidder og leger ved det, så det er bare super. 
Hvis han ikke lige synes det er sjovt at stå i den, hvilket han måske snart lærer ikke er så smart, han er da faldet ned et par gange. Men når han ikke gider høre efter, er det vist ikke så meget at gøre andet end at trøste ham.
Stoffet kan dog stadig rykke sig lidt, hvilket kan ses på det venstre armlæn. Men det er Milas ligeglad med, han hygger sig bare, det er jo det vigtigste, og er glad for det lykkedes at give ham en fin og skøn stol.

Se tidligere indlæg om den her: Update børnelænestol

3 kommentarer:

 1. Ihh den er bare blevet rigtig flot altså! Sikke et projekt - jeg havde nok fået sved på panden, hvis det var mig - jeg har ikke engang fået taget mig sammen til at få ombetrukket vores spisestuestole endnu (har været undervejs i godt 1½ år...) så jeg må nok bare indse, at vi nok får nye stole inden jeg når det ;)
  Super at Milas er så glad for den og håber dog at han snart lære, at det ikke er en voldsom god idé, det med at stå i den...

  SvarSlet
 2. Tillykke til Milas med den fine nye stol:)

  Jamen når man ikke vil høre, så må man føle ;O))....men det er jo nok den nemmeste måde at lære på, selvom det ikke er helt smertefrit ;O))

  Kh. Majbrit:)

  SvarSlet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails