fredag den 23. marts 2012

En elefant kom marcherende :)

Det kører bare derud af med elefantblusen fra Rannvá, det er bare en super opskrift :) Den bliver bare så fin, dog for stor fordi jeg bruger noget forkert garn, men han skal jo nok komme til at passe den på et eller andet tidspunkt, og havde ikke tålmodighed til at vente til jeg fik fingre i noget andet garn :)
Dog vil jeg sige at jeg godt nok synes de ærmer er svære, det der med at få mønsteret og snorene bagpå til at fungere mens man strikker vrang, nøj det kan godt nok drille..
Men fin bliver den da:

Du kan altid følge med i hvor langt jeg er med mine strikkeprojekter på Ravelry - der er altså bare også de skønneste strikkeopskrifter :)

6 kommentarer:

 1. Hvor er den flot! :)
  Rigtig sjovt at se nogen strikke en af mine opskrifter! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du laver bare de skønneste opskrifter, så selvfølgelig. Selv om det er meget nyt for mig at strikke på denne måde, så er den bare så super sød :)

   Slet
 2. Ej hvor er den bare fin Micha! :D Er helt skudt i det mønster , tror det kunne se vildt fedt ud i grøn også :D Jeg må lige hive fat i svigermor og hendes strikkepinde, for jeg vil da rigtig gerne ha sådan en til Elias! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det kunne du nok også :) Tog bare det garn jeg havde liggende, havde ikke tålmodighed til vente til jeg kunne komme i en butik og finde noget, har ikke så tit muligheden :)
   Men ville helt sikkert være skøn i noget andet garn også :)

   Slet
 3. Hvor bliver den bare flot! Den kan da kun blive et hit til en søn af en, der elsker elefanter.

  SvarSlet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails