søndag den 11. marts 2012

Test: Philadelphia med Milka

Da jeg så denne variant tænkte jeg, den må jeg bare prøve. Kan rigtig godt lide philadelphia og elsker Milka chokolade, så det kunne kun blive godt.

Men blev desværre skuffet, det smager ikke særlig godt. Både min søster og en veninde har smagt det og de må desværre give mig ret.

Så holder mig helt klart til det hver for sig. Synes det er rigtig ærgerligt at de forsøger sig med denne variant, for synes det falder helt ved siden af philadelphias gode ry og smag. De skulle havde afprøvet den hos nogle testpersoner inden de sendte den i handel.

Men måske det bare er mig?

Herhjemme bliver det i hvert fald stadig de gode philadelphia med krydderurter, der bliver købt, for de smager bare mums :)

3 kommentarer:

 1. Puha godt vi ikke har købt det så ;0) Havde overvejet det, men godt vi ik gjorde det. Tak for oplysningen søde. Kram dorthe

  SvarSlet
 2. Yep. Vi har også forsøgt os og den røg ud igen. Puha det smager ikke godt. Men hører da gerne om der er nogen der syns den er god. ;)

  SvarSlet
 3. Herhjemme er chokoladeosten godt nok et hit... Det er et dejligt alternativ til den mørke pålægschokolade, når man har lyst til lidt i den retning :-)
  5 stjerner herfra :-)

  SvarSlet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails