torsdag den 21. november 2013

Boganmeldelse: Dødesporet af Sara Blædel

Fakta:
Dødesporet af Sara Blædel
Udgivelsesdato: 8. november 2013
ForlagPeople's Press
Originalsprog: Dansk
Også anmeldt på krimifan.dk
Nr. 8 i serien om Louise Rick

Jeg har med glæde set frem til at skulle læse denne bog. Er stor stor fan Sara Blædels skrivestil, så det er altid en fornøjelse. Jeg blev på ingen måde skuffet. Hvis ikke jeg havde haft mine skønne drenge, havde den helt sikkert været slugt på en dag, men måtte jo være lidt til stede i den virkelige verden, så måtte dele den over to :)

Den måde Sara har formået at personliggøre forbrydelsen for Louise og samtidig holde fast i det der skete i forrige bog, gør at jeg bare er fanget fra start, det er som om der slet ikke var gået noget tid fra jeg læste 'De glemte piger' og til nu. Samtidig skildrer hun personerne rigtig godt, og man får virkelig følelsen af at Louise er en person, der kunne findes i virkeligheden.

Selve handlingen vil jeg ikke sige så meget om, da jeg synes i skal læse bogen selv. Det er trods alt det bedste, og vil derfor helst ikke afsløre for meget. Dog var jeg meget positiv overrasket over at den tog udspring i asertroen, rigtig fin og god vinkling.

Så bestemt endnu en bestseller fra Sara Blædel.

2 kommentarer:

 1. Neeeeej, jeg vidste slet ikke den var kommet! Jeg har i løbet af de sidste par uger læst tre fra serien (og har nu læst dem alle), så den her skal da på ønskesedlen.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber du får den til jul, den er bare god :)

   Slet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails