onsdag den 20. november 2013

M&M's småkager = hyggebagning

Milas har fået alderen, hvor han har fundet ud af det er sjovt at bage, og samtidig kan vente på at kagerne er færdige. Det er altså super hyggeligt.

I forrige uge blev der bagt mosters drømme, en knap så stor succes, men Milas var ellevild alligevel, og blev ved at spørge, hvornår vi skulle bage hyggesmåkager :)

Så lørdag tog jeg ham på ordet, og vi gik i gang med en succes herhjemme, nemlig M&M's småkager, opskriften kan findes lige her: M&M's småkager


Det blev til et par hyggelige timer, og Milas var meget interesseret og rigtig god til at holde koncentrationen på hvad vi lavede. Det sjoveste var dog at jeg trillede og han satte chokoladeknapperne på toppen, så sådan blev det. Sidst vi bagte var det, det samme bare med hasselnødder. Så det får han lov til. 
Det skal jo være sjovt for ham. Så hvis det er en dag, hvor mit overskud til at bage færdig alene ikke er så stort, så skal vi ikke lige bage der.

Glæder mig til at bage mere med ham op til jul, det har han i hvert fald sagt han gerne vil, men nu må vi se, hvor meget det bliver til :) Kommer vist også an på, hvor sjov han lige synes den enkelte opskrift er :)

2 kommentarer:

  1. Kan huske da I var forbi Avedøre bibliotek, og jeg fik en Erik Kold bøtte med netop samme kager som dig og Milas har bagt her :-) De var fantastisk gode!

    SvarSlet
    Svar
    1. ja det er efterhånden ved at være længe siden.. De røg også hurtigt, vi tog dem med til kaffen til barnedåben :)

      Slet

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails