torsdag den 14. november 2013

Smukke trådmalerier og lækre chokolader

I weekenden var jeg med familien en lille juletur på Egeskov slot. Det var rigtig hyggeligt med forskellige boder med lækkerier og skønne sager. Desværre er der vist lidt at lære endnu inden næste jul, men hyggeligt det var det. Faldt bl.a. for en super skøn kirsebær gløgg der er alkoholfri fra Selleberg. Det bliver ikke sidste gang jeg skal smage den mums!

Derudover var der to ting der virkelig slog benene væk under mig, så dem synes jeg bestemt i skal have del i.

Det smukkeste er Birgitte Busks vidunderlige trådmalerier, jeg er virkelig betaget, og kunne jeg så købte jeg en masse af dem.

Birgitte var afsted på marked med sine skønne julemalerier. De er bare så super skønne, jeg er helt vild med den fine nisse der strikker, men den var desværre allerede solgt. Men igen det er godt at se at der er andre der synes det er flot, det Birgitte sidder og fremtryller ved sin symaskine!


Vil du se mere fra Birgittes hånd og evt. tilmelde dig et af hendes kurser, så kig forbi hendes hjemmeside: Birgittebusk.dk

Sådan et kursus må i hvert fald på min ønskeseddel til jul!En anden ting jeg virkelig blev betaget af slikmund som jeg er, er disse fine chokolader. De er virkelig genialt fundet på:
tadaa til håndværkeren der har alt!

Chokoladerne kan købes lige her.

1 kommentar:

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails